Selamat datang ke laman web rasmi Pusat Islam , Universiti Sultan Zainal Abidin40 Tahun UniSZA utama

UniSZA, Kampus Gong Badak, 21300 Kuala Nerus, Terengganu

Sahabat Masjid UniSZA

Kepada ahli jama'ah (Qaryah) Masjid UniSZA dan juga Pelajar UniSZA yang ingin mendaftarkan diri sebagai "Sahabat Masjid UniSZA", boleh memuat-turun borang seperti dibawah, diisi dengan lengkap dan ditandatangani dan dihantarkan ke Kaunter Pusat Islam / Masjid UniSZA (Pejabat Pentadbiran Masjid) atau faks ke: 09-6674075 (pada waktu pejabat).

Start download

Bagi pelajar, sila guna borang ini

Start download

Bagi ahli qaryah, sila guna borang ini

Sahabat Masjid UniSZA adalah program di mana para ahli menerima SMS terus ke telefon bimbit masing-masing berkenaan hebahan dari Pusat Pentadbiran Pusat Islam / Masjid UniSZA selain bertujuan mendekatkan hubungan dengan Masjid UniSZA dan sesama kariah. Pendaftaran adalah PERCUMA dan tiada bayaran dikenakan untuk SMS yang diterima.

Pusat Islam
Universiti Sultan Zainal Abidin